Hirviö nimeltä Musti(s)

8.03.2017 - 15:58 / norpatti.


Piirsin tän viime alkukesästä ja se on lojunut tossa pöydällä yhdessä muiden sen ajan juttujen kaa odottamassa jonkinlaista julkaisua. Joku pyysi käsittelemään tätä aihetta, niin rohkaistuin nyt skannaamaan tän…

mustasukkaisuus
mustasukkaisuus2
mustasukkaisuus3
mustasukkaisuus4
mustasukkaisuus5

Aihe, joka on helvetin arka, ja josta on ollut vaikea puhua ja myöntää vuosien varrella. Nyt just tuntuu, että mustishirviö on hiljalleen alkanut pienentyä ja haluaisin ajatella, että oon vihdoin alkanut oppia tulemaan sen kanssa toimeen, mutta to be continued…

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , ,3 vastausta - “Hirviö nimeltä Musti(s)”

 1. Kattipää Kirjoittaa:

  Jostain syystä repesin hillittömästi viimeisen kuvan HORO!-huudahdukselle. :’D Tosta sais huikeen t-paidan, vink.

  Ootko miettinyt että toi sun mustasukkaisuus voi olla hylkäämisen pelkoa? Että et jotenkin riitä tai ole tarpeeksi hyvä. Mikä ei varmaankaan ole totta.

 2. KS Kirjoittaa:

  Moikka! Voi olla, että ootkin itse jo perehtynyt aiheeseen tai tää on tullut muuten vastaan, mutta tuli jotenkin näistä monista viime päivityksestä ja niiden pohdinnasta mieleen, että oletko lukenut epävakaasta persoonallisuushäiriöstä? En tarkoita tätä minään nettidiagnoosina tai väitä, että kaikkeen pitää löytyä joku lääketieteellinen syy, mutta monet asiat vain kuulostaa tutulta, ja yhdelle ystävälleni on ollut tosi valaisevaa ja helpottavaa lukea aiheesta, kun hän sai diagnoosin. Muitakin on, joilla on samoja tunteita ja reaktioita, eikä näiden asioiden kanssa tartte tuskailla yksin. :)

  Tää oli vain tämmöinen pohdinta, näyttää varmaan viestinä paljon tökerömmältä kuin mitä sen tarkoitan, mutta toivon joka tapauksessa tsemppiä ja hyvää kevättä sekä kiitos näistä sarjiksista. :) Osaat analysoida hyvin tunteitasi ja avata niitä meille lukijoillekin.

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Moi! Juu oon selaillut ja kelaillut kyllä monenmoisia diagnooseja vuosien varrella läpi netitse. Pitää katella miten toi terapiahomma lähtee käyntiin ja mikä diagnoosi sieltä nyt sit tulee, toikin (epävakaa pers. häiriö) kuulostaa kyllä kovasti tutulta meiningiltä. Kiitti kommentista <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll