SHITLOADS OF SHIT

27.03.2017 - 16:41 / norpatti.


Ajattelin kokeilla tällasta taide-oheistuote-palvelua netissä muutamalla disainilla. Kävin näiden kanssa sähköpostitse kyllä ensin keskustelun, jossa tiedustelin tuotteiden eettisyyttä ja laatua. Saivat lopulta vakuutettua mut, joten ehkä maailma ei tuhoudu tän firman kautta aivan totaalisesti. Linkkiä saa levittää, jahka innostutte! https://society6.com/norpatti
—–

So I made some designs for some products to sell in Society6. Take a look and please share if you´re interested, thanks! https://society6.com/norpatti

—-

Tässä vielä nää mun tän hetkiset dissainit / Here are my designs (for now):
 SHITLOADS OF STARLINGS (oon miettiny myös tän nimistä bändiä / I´ve also tought this should be a band)
KWAK KWAK MUTHAFUCKA (inspired by our rap song: Rubberduck)
duck_web
SHIT HAPPENS (tuttu 2007 julkaisemastani omakustanne-pienlehdestä, jota ei saa enää mistään, muutama strippi täällä / I self-published this character in a magazine in 2007, in Finnish only, check some strips from here.)
shithappens1_web
SHIT HAPPENS IN SUMMER
shithappens2-web
LOVE AND SHIT HAPPENS
shithappens3_web

Kategoria: häröilyt, ilmoitusluontoinen asia, kuvat, sarjakuvat.
Tagit: , , ,3 vastausta - “SHITLOADS OF SHIT”

  1. talitintti Kirjoittaa:

    No ei se luonto ainakaan pelastu lisää roinaa maailmaan työntämällä.

  2. talitintti Kirjoittaa:

    Piti vielä lisätä edellisen eteen, että hienoja dissaineja + laittaa ;-) loppuun

  3. norpatti Kirjoittaa:

    Ei pelastu ei, näiden valintojen kanssa on tullut kyllä taisteltua koko taiteilijaurani ajan, kun oon Siilinkin kanssa tehnyt monenmoista tuotehommaa. Kompromisseja on vaan pakko tehdä, kun jollain pitäis elääkin. Siksipä noiltakin kyselin tarkkaan, millaista “roinaa” nää oikein on. Kuulemma tehtaat ovat jenkeissä, valvovat, että tuotantovaiheet ovat eettisiä ja että eivät tuota mitään ylimääräistä, ainoastaan yksittäisten tilausten mukaan, mikä on toki kaikki postitiivista mooooneen muuhun tavaravalmistajaan verrattuna.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll