Älä tuu kurkisteleen!

12.07.2017 - 14:36 / norpatti.


Löytykin vielä lisää jotain skannaamatonta shittiä keväältä, joten…
latkahuomiot

latkahuomiot2

latkahuomiot3

latkahuomiot4

—–
alatuu

karvis

——-
darra

——-
isis2

 

Kategoria: häröilyt, sarjakuvat.
Tagit: , , ,4 vastausta - “Älä tuu kurkisteleen!”

 1. Hawken Kirjoittaa:

  Tissot = rannekellomerkki. O:)

 2. Marj Kirjoittaa:

  Moi. Sulla on ihan kivoja juttuja. Olen seurannut blogiasi. Piirrätkö koskaan mistään muusta kuin itsestäsi? Ja sori siitä kirjeestä. En oikein pidä kiroileva siili-sarjakuvasta, mutta sehän olet mennyt jo taiteilijana eteenpäin. Bloggaillen. T:Marj

 3. norpatti Kirjoittaa:

  Piirrän tänne blogiin luonnollisesti pääasiassa itsestäni. Muuten sitten väännän tilaustöitä (kuvituksia, julisteita, logoja jne) ja nyt työn alla on myös pari sarjisnovellia muiden käsikirjoituksiin. Kirjeesi on visusti säilössä arkistoissani yhtenä uniikeimmista mitä oon koskaan saanut! Hyvää kesää!

 4. Mikko Kirjoittaa:

  Skodan logossa on ruma siivekäs nuoli, olen ajatellut, mutta tämähän olikin oikeasti jännempi juttu: “Škodan merkki kuvaa intiaanipäähinettä nuolineen ja sulkineen. Merkki on Emil Škodan kunnianosoitus hänen intiaanipalvelijaansa kohtaan.”

  http://www.ksml.fi/teemat/autot/Tunnetko-Skodan-historian-N%C3%A4in-muuttui-nimi-n%C3%A4in-merkki/213885

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll