Level up

8.12.2018 - 21:10 / norpatti.
4B21CF36-7501-47B8-9CCB-F3A5A3175FA8
2CEBDB1A-DF21-494A-A011-6796914F1FA4
Moi. Tulin takas tänne. Fb:ssä jatkuu edelleen jotku randomeilut, mut postailen tänne taas jatkossa sarjakuvia.

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , ,2 vastausta - “Level up”

  1. Eevee Kirjoittaa:

    Oon ylpeä susta. Just tollanen rehellisyyteen pohjaava ja tunteita kohtaava työskentely kasvattaa aivan valtavaa voimaa sisällä, kun vaan jatkat sitä. Monet tunteet on vaan niitä vanhoja, uudestaan toistuvia tuttuja, jotka on jääneet jumiin sisälle ja odottaa että ne tunnetaan niin sit niiden matka jatkuu ja niistä vapautuu. Sä teet upeeta duunia mörköjes kohtaamisen avulla ja niiden jakaminen parantaa. Mulla on tullu usein puhdistava itku ja rakkaus, myötätunto niitä lukiessa. Toivon sulle hyvää.

  2. norpatti Kirjoittaa:

    Ihana, kiitos! <3 Juu nyt on kyl selkeesti meneillään (I hope) joku käännekohta, kun vaan sais tätä jotenki ylläpidettyä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll