This too shall pass

29.12.2018 - 14:57 / norpatti.
2 vastausta - “This too shall pass”

  1. TeijaH Kirjoittaa:

    Hei Milla, kirjoitan sulle (ehkä) ensi kertaa, vaikka tämä taitaa olla mun maailmankaikkeuden eka blogi, jota ikinä aloin seurata tuhat vuotta sitten (ja edelleen tietty kirjanmerkeissä). Ei mulla muuta kuin että haluan toivottaa ja toivoa sulle kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2019!✨ Näin yhyreltä ihimiseltä toiselle.
    Ja joo, menee ohi, muuttuu, saa toisenlaisia sävyjä, tulee muuta, koska sellaista elämä on. Ja sen kunniaksi emoji iloinen kakka 💩
    terveisin Teija

  2. norpatti Kirjoittaa:

    <3<3<3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll