REBOOT

4.02.2019 - 13:04 / norpatti.


opettelen
REHELLISESTI hirvittää ihan vitusti minkäänlainen ajatus minkäänlaisesta ihastumisesta kaiken shaissendaalin jälkeen, mutta ehkä se “en poistu enää ikinä kotoa” ei nyt oo kuitenkaa vaihtoehto. TÄÄ EI VOI OLLA NIIN VAIKEETA. Mun on pakko kyetä myös jonkinlaisiin turvallisiin hyviinkivoihin ihmissuhteisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa, jotka ei päädy siihen, että harkitsen hyppääväni Pyynikin näkötornista alas!!

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , ,3 vastausta - “REBOOT”

  1. Venla.s-89 Kirjoittaa:

    Sinkkuelämästä vois saada muuten mainion sarjakuva-albumin! Vähän niinkun Henriikka Rönkkönen teki hauskan kirjan sinkkuelämästä: mielikuvituspoikaystävä. Jos kaipaat vaikka hauskaa luettavaa. :)

  2. norpatti Kirjoittaa:

    Juu luettu on jo viime sinkkukautena ;)

  3. Nenne Kirjoittaa:

    Myötäelän tätä sarjista vahvasti.😏 Vittuilijat samantien estolistalle kuittauksen jälkeen.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll