VUOSI

7.03.2019 - 16:15 / norpatti.


harhaa

(tai siis VÄLILLÄ tuntuu, ei kokoajan!)

siivet

Ps. Koppelo on HIANO lintu punaisine kulmakarvoineen (check!)

Kategoria: sarjakuvat.
Tagit: , , , ,4 vastausta - “VUOSI”

 1. Marina Tsvetajeva Kirjoittaa:

  Siivet tarkoittavat vapautta vain silloin, kun niillä lennetään. Selässä ne ovat raskas taakka.

 2. Vili Kirjoittaa:

  Itselle hylkäämisen pelko on ollut tosi vaikea tunnelukko.. Sen pystyy saamaan hallintaan, mutta ainahan noi voi nostaa päätään uudelleen. Toivoa kuitenkin on ja roppakaupalla! <3

 3. onerva Kirjoittaa:

  Moi Milla, nyt on ihan pakko kommentoida, vaikka tää onkin aika vanha postaus enkä tiedä luetko ees enää näitä blogikommentteja… Oon lukenut paljon sun sarjakuvia ja nyt tätä blogia. Samaistun tosi vahvasti, mullakin on epäilty epävakaata persoonallisuutta, vähän niitä piirteitä löytyy. Tosi vahvasti samaistun tuohon, miten syvästi voi sattua ihmissuhteissa ja ihastumisissa. Onneks oon nyt tosi paljon vakaammilla vesillä, löytänyt paljon sisäistä vahvuutta, turvallisia ihmissuhteita jne. Mutta silti näitä sun sarjakuvia on tosi koskettavaa lukea <3 Jotenkin löydän tosi paljon ymmärrystä ja myötätuntoa myös itseäni kohtaan lukemalla näitä, koska samaistuminen on niin vahvaa, ja koen tosi voimakasta myötätuntoa ja ymmärrystä sua kohtaan! Toivon sulle ihan hirveästi kaikkea hyvää, ja vaikeisiin hetkiin kykyä muistaa, että sussa on ihan hirveästi sisällä vahvuutta! Oot upea, lahjakas ja sädehtivä tyyppi. Ihanaa syksyä <3

 4. norpatti Kirjoittaa:

  <3<3<3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastausTämä on sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen (aka norpatin) blogi. HUOM! Blogi saattaa sisältää materiaalia, joka ei sovi lapsille! Ethän kopioi/irroita kuvia/sarjiksia niiden alkuperäisestä yhteydestä, (poikkeuksena sitaattioikeus) kiitos! Kaikki blogin sisältö (c) Milla Paloniemi (norpatti)

EVO facebookissa, TYKKÄÄ! :)

Tägit

Archives

Blogroll